Àudio

Tots els àudios

  • Data:
    11 oct. 2016
    Tipus:
    Ràdio Web MACBA

    Kendell Geers parla sobre estructures de poder, terrorisme, violència lingüística, africanitat i tensions sociopolítiques abans i després de l'apartheid. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

  • Data:
    07 oct. 2016
    Tipus:
    Ràdio Web MACBA

    Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Carlos Garaicoa que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

  • Data:
    20 set. 2016
    Tipus:
    Ràdio Web MACBA

    Jota Izquierdo parla sobre capitalisme groc, economia informal, emprenedoria underground, exotització, enginy i reproductibilitat pirata, a ritme de cumbia. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

  • Data:
    14 set. 2016
    Tipus:
    Ràdio Web MACBA

    Malcolm Le Grice parteix de “Berlin Horse”, la seva obra de 1970 present a la Col·lecció MACBA, per parlar també de cinema expandit, estructuralisme materialista, latència, suspens i la representació del temps al seu treball.

  • Data:
    04 set. 2016
    Tipus:
    Ràdio Web MACBA

    Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Andrea Fraser que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

  • Data:
    03 set. 2016
    Tipus:
    Ràdio Web MACBA

    Chris Cutler segueix analitzant la importació d'instruments exòtics, en aquest cas d'Àfrica, en la cerca d'una expressió cultural i política específicament no americana a Amèrica. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.