Àudio

Tots els àudios

 • Data:
  21 jul. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  L'artista suís Christoph Draeger parla sobre desastres, vigilància, còpies i originals, distància crítica, recreacions, capes de significat i provocació. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  19 jul. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Traducció simultània del podcast d'Enric Farrés Duran, realitzada pel mateix artista. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  15 jul. 2016
  Tipus:
  Conferències i debats

  Presentació del cartell de la 12a trobada internacional de poesia d’acció i performance La Muga Caula, obra de l’artista Fluxus Ben Patterson, en el marc d’una taula rodona amb Oscar Abril Ascaso, Lis Costa i Joan Casellas.

 • Data:
  11 jul. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita a càrrec d’Antònia Maria Perelló, conservadora de la Col·lecció MACBA i comissària de l’exposició.

 • Data:
  01 jul. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Carlos Garaicoa ens parla sobre els seus anys de formació a Cuba, la necessitat imperant de superar els relats post-colonials, la seva faceta d’activista cultural i sobre la seva obra "Yo no quiero ver más a mis vecinos" (2006), que forma part de la Col·lecció MACBA. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest ...

 • Data:
  20 juny 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  SON[I]A #227 Cuauhtémoc Medina

  Cuauhtémoc Medina

  Cuauhtémoc Medina parla sobre post-colonialisme i tàctiques de fetitxització, sobre l'estatut dels museus a les xarxes globals, la funció disseminadora del mercat i sobre com lliurar, i intentar guanyar d’una vegada, la batalla per la complexitat cultural. Ràdio web MACBA Check out more information about the audio. This program is ...