Àudio

Tots els àudios

 • Data:
  08 març 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  En aquest nou auxiliar Chris Cutler segueix la pista del gamelan fins a topar amb altres experiments de percussió i endinsar-se inexorablement en l'apropiació exòtica. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  03 març 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Toni Serra/Abu Ali parla de trance, de llums, d'ombres, de transicions, de condicions de vida i possibilitat, de veure i de vetllar, de somiar i de desaprendre. I de plantes, clar. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  29 feb. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Pascal Gielen que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  26 feb. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  SONDES #17 observa la col·lisió del gamelan amb la sensibilitat occidental i la recerca de nous recursos de percussió per part d’una comunitat de compositors interessats per treballar amb nous timbres i sorolls atonals que donin sortida al canon modernista. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és ...

 • Data:
  24 feb. 2016
  Tipus:
  Conferències i debats

  L’artista Natalie Jeremijenko ens repassa la seva trajectòria i la seva aproximació als projectes a través de la idea de col·laboratori.

 • Data:
  23 feb. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Enric Farrés Duran que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.