Activitats Altres

Habitació 1418

Un espai d'acció per a joves creatius

07 oct. 2017 al 15 juny 2018

Habitació 1418

Habitació 1418

«Habitació 1418 és una desconnexió de tot el que m'implica la rutina.» Adrián, 18 anys

«Compartir idees, trobar-se amb gent que també té moltes ganes de fer alguna cosa, crear art… Tot el que passa ho aprofites i, a partir d'aquí, pots fer les teves coses.» Joan, 16 anys

«M'agrada venir perquè és un espai en què em trobo amb amics i ens ofereix la possibilitat de fer visites a exposicions i tallers artístics.» Kiran, 15 anys

«El que m'agrada dels tallers és que tens llibertat.» Marc, 18 anys

«Si venim aquí és al cap i a la fi per passar-nos-ho bé.» Adrián, 16 anys

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc on anar i fer coses, allà on els adolescents proposen, comparteixen experiències, coneixements i inquietuds. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i provar diversos llenguatges artístics per explorar la creació col·lectiva.

Habitació 1418 és un punt de trobada entre roomers (com ells mateixos es denominen) que planteja una experiència alternativa a la institució, mitjançant la interacció amb artistes i la creació d'activitats pròpies. La intenció és arribar a joves de l'àrea metropolitana i crear un vincle amb el Raval, a la vegada que promou projectes de col·laboració amb altres espais creatius de la ciutat.

Dirigit durant els últims tres anys per Fito Conesa, des del setembre d'aquest any comença una nova etapa amb una altra direcció artística.

El projecte, emparat pel MACBA i el CCCB, s'adreça a joves d'entre 14 i 18 anys, i obre les seves portes cada dissabte de 17 a 21 h.

Programa

A PARTIR DEL 7 D'OCTUBRE
Lloc: Aula 0

Inscripció

Activitat gratuïta. Si vols participar has d'enviar un mail a educacio@macba.cat

Contacte

educacio@macba.cat
Tel. 93 412 14 13

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't