Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Obres destacades

 • Martha Rosler: God Bless America!«Vull fer un art sobre el que és comú i corrent, un art que il·lumini la vida social.»

  #MarthaRosler

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióLa publicació Col·lecció MACBA. Una selecció recull 193 obres destacades dels fons de la col·lecció del museu.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • "Full Circle" de Vito AcconciAmb veu hipnòtica i en un llarg monòleg, l’artista recupera una relació del passat. Acconci s’adreça a l’espectador com si es tractés de la persona amb qui havia tingut aquesta relació, i evoca el seu pas per diferents escenaris naturals.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Akram Zaatari. Contra la fotografia. Història anotada de l'Arab Image FoundationL’AIF va sorgir com un centre dedicat a l’estudi de la fotografia i les pràctiques del col·leccionisme, la preservació i la divulgació d’imatges.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • EXPLORA L'EXPOSICIÓ DES DE CASAPer a tots aquells que no pugueu desplaçar-vos fins al MACBA a veure l’exposició Col·lecció MACBA 31, us presentem la nostra primera VISITA VIRTUAL amb vistes en 360º.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • "If You See Something..." de Krzysztof WodiczkoKrzysztof Wodiczko continua la reflexió iniciada fa temps sobre la marginalització i el temor perpetu de la societat a «l'estranger», i focalitza l'interès, en aquest cas, en la defensa de les llibertats individuals.

  Categoria / Autor:
  Data: