Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Destacats

 • ENTUSIASME. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA«ENTUSIAME. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA» és un projecte que aborda la contemporaneïtat des d'una perspectiva optimista, persistent i apassionada.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • "Construction of the Matrix" de Francesc TorresDe teatralitat accentuada, l’obra explora el paper de la ideologia en la construcció de la història. Dues ideologies s’oposen formalment, el cristianisme i el comunisme, associades a la violència.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Martha Rosler: God Bless America!«Vull fer un art sobre el que és comú i corrent, un art que il·lumini la vida social.»

  #MarthaRosler

  Categoria / Autor:
  Data:
 • EXPLORA L'EXPOSICIÓ DES DE CASAPer a tots aquells que no pugueu desplaçar-vos fins al MACBA a veure l’exposició Col·lecció MACBA 31, us presentem la nostra primera VISITA VIRTUAL amb vistes en 360º.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióLa publicació Col·lecció MACBA. Una selecció recull 193 obres destacades dels fons de la col·lecció del museu.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • "Particle Debt" de Karla BlackBlack crea escultures d’un gran lirisme que, influïdes pel feminisme i la psicoanàlisi, assumeixen la influència de l’expressionisme abstracte, el land art, la performance i tendències formalistes amb l’objectiu d’explorar la condició física de la matèria.

  Categoria / Autor:
  Data: