Això del cacau és un cacau -- La cuina oberta. La llavor fermentada, colonialisme i extractivisme [Enregistrament audiovisual activitat]
Això del cacau és un cacau -- La cuina oberta. La llavor fermentada, colonialisme i extractivisme [Enregistrament audiovisual activitat]
9-3-2023
Enregistrament audiovisual de la sessió "Això del cacau és un cacau" a càrrec de Marina Monsonís, Ana Felicien, Patricia del Razo Martínez, Andrés Antebi i Yazel Parra i realitzada amb motiu del cicle "La Cuina oberta. La llavor fermenteda, colonialisme i extractivisme", celebrada al MACBA Museu d'Art Contemporani de Barcelona, el 9 de març de 2023.
Colonialisme
Crisi ecosocial
Cacau
Indústria de la xocolata
Conferències
Consulta la
Biblioteca del MACBA
per a més informació sobre l'obra o l'artista.
Si vols sol·licitar l'obra en préstec, pots adreçar-te a arxiu@macba.cat.
Si vols la imatge de l'obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d'imatges.
Si vols sol·licitar l'obra en préstec, pots adreçar-te a arxiu@macba.cat.
Si vols la imatge de l'obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d'imatges.